Mahalle sakinlerininkatılım gösterdiği etkinlikte, uzman doktorlar önemli sağlık bilgileri aktardı. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Neslihan Özlem Al, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hakan Sarsılmaz ve Dahiliye Uzmanı Dr. Gökçen Halhallı, kendi uzmanlık alanlarıyla ilgili sunumlar yaparak vatandaşları bilgilendirdi.
Mini Sağlık Testleri De Yapıldı
Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Uzuner’in de katıldığı etkinlik kapsamında, katılımcılara yönelik mini sağlık testleri yapıldı. Sunumların ardından gerçekleştirilen soru-cevap bölümünde ise mahalle halkı, merak ettikleri sağlık konulara, uzmanlar açıklık getirildi.
Sıra Panayır Mahallesi’nde
Projenin bir sonraki durağı ise 22 Ekim Çarşamba akşamı (Bugün), saat 19.00'da Panayır Mahallesi olacak. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm ilçe sakinlerini bu önemli sağlık buluşmasına katılmaya davet etti.
Yorum Yaz
Yorumlar
Diğer Haberler
FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ
Tel: 0555 819 86 99