Hüseyin Öziri - 4.Başkanlar Kurulu Antalya Toplantısı Ayrıntıları
Flaş Kocaeli
TUĞRA KUYUMCULUK
Hüseyin Öziri
huseyinefeoziri@hotmail.com
Hüseyin Öziri

4.Başkanlar Kurulu Antalya Toplantısı Ayrıntıları

12 Ekim 2017 tarihli yazısı

Kocaeli amatör kulüpleri federasyonu yeni bir başarıya daha imza attı. Bu sene 4. Düzenlenen 4. Başkanlar kurulu toplantısı amatör spor kulüpleri çalıştayı 8-11 Ekimde Antalya’da düzenlendi. 500 geçkin kişinin katıldığı organizasyon hiçbir tartışma yaşanmadan, kimsenin burnu kanamadan kavgasız gürültüsüz geçti.

 

Bu program için aylardır gecesini gündüzüne katan KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetimi  başarılarının haklı gururunu yaşadılar.

 

Bazı gazetelerde haksız bir şekilde eleştirilen KASKF, moralini bozmadan çalışmaya devam etti. Bu çalışmanın  meyvalarınıda başarılı geçen bir toplantı ile aldılar.

 

Şimdi sizlere benim katılım sağladığım toplantıda ki izlenimlerimi aktaracağım.

Öncelikle 586 kişiyi oraya sağ salim kavgasız ve gürültüsüz bir şekilde getirmeyi başaran,uçak ile veya özel araç ile katılmak yerine,  kendiside otobüs ile toplantıya katılan MURAT AYDIN’A çok teşekkür ederim.

 

Orada gerek toplantıda gerekse otelde çok iyi bir şekilde grup liderliği yaptı. Otobüste, mola yerlerinde, otele indiğimizde odaların ayarlanmasında herkesin sıkıntısına çözüm aradı. Hatta herkesin odası ayarlandıktan sonra kendi odasına geçti.

 

Ne ben MURAT AYDIN’I fazla tanırım, nede o beni. Sadece Federasyondan gelen haberler ile kendisini tanırım. Ama bu üç günlük süreçte gözüm hep ona takıldı. Bakıyorum hep aynı kişiler ile takılmak yerine hep farklı kişilerin yanında idi.

 

Büyük şehir ve tüm ilçe belediye Başkanları en son ne zaman bir araya geldi diye sorarsanız, belki seneler önce beklide hiç. Ama MURAT AYDIN bir ilki başardı, tüm başkanlar bir aradaydı.

Bu spor kulüpleri başkanları için bulunmaz bir fırsattı, ilçelerinde başkanlara ulaşamadıklarını belirten kulüp başkanları burada hep beraberlerdi. Yemek yerken, çay içerken, yüzerken yani her an hep beraberlerdi. Hatta her ilçe başkanları kendi ilçelerindeki spor kulüp başkanları ile toplantı yaptılar.

Burada onların isteklerini ve sıkıntılarını dinlediler ortak çözüm aradılar.

Bir farklı kazanımda dostluklar oldu ben dahil orada bir çok iyi insan ile tanışma fırsatı buldum, aynı şekilde kulüp başkanları ve yöneticileri birbirleri ile tanışma fırsatı buldu.

 

Ve çalıştay bittiğinde Başkan MURAT AYDIN yine otobüs ile döndü, bende onun  bulunduğu otobüste yolculuk yaptım. Bütün otobüsler hareket etmeden  bizim otobüs kalkmadı, çünkü MURAT AYDIN her otobüsü kontrol etti ve öyle yolcu etti.

 

Buradan tekrar MURAT AYDIN ve yönetimine  bu başarılı ve bir o kadar da eğlenceli organizasyon için teşekkür ederim.

 

MEHMET ELLİBEŞ FARKI

Bu arada bir Teşekkürde  Gölcük Belediye başkanı  sayın  MEHMET ELLİBEŞ’E , çünkü sayın ELLİBEŞ otelde devamlı kendi ilçesinin spor klüplerinin temsilcileri ile vakit geçirdi ayrıca  çalıştayın sonunda otobüslerin kalkma noktasına  gelerek kendi ekibini yani Gölcük ekibini yolcu eden tek başkandı.

‘’Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’’

Yorum Yaz

Adınız:
Yorumunuz:
Yorumlar, okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.

FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ

Tel: 0555 819 86 99