Başkan Ölmez’den Cumhuriyet’in 102. Yılı Mesajı - Flaş Kocaeli Gazetesi
Flaş Kocaeli

Başkan Ölmez’den Cumhuriyet’in 102. Yılı Mesajı

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Cumhuriyetimizin 102. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir gurur ve anlamla karşıladıklarını belirten Başkan Ölmez, milletçe ortak bir mirasın yıl dönümüne ulaştıklarını ifade etti.

 

Başkan Ölmez mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin 102. yılını, dünyada ve yakın coğrafyamızda yaşanan zulüm ve adaletsizliklerin gölgesinde, buruk ama bir o kadar da umut dolu duygularla kutluyoruz. 

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde, aziz milletimizin iradesiyle kurulan ve yüce Meclisimiz tarafından ilan edilen Cumhuriyetimiz, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin anlamlı bir sonucudur.

 

Milli birlik ve beraberliğimiz milletimizin feraseti, devletimizin gücü ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Cumhuriyet’imizin kazanımlarıyla daha da güçlenerek geleceğe taşınacaktır.

Bizlere düşen görev, birlik ve beraberlik içinde, Cumhuriyetimizin bize kazandırdığı değerleri daha da ileri taşımak ve gelecek nesillere güçlü bir Türkiye bırakmaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

 

Yorum Yaz

Adınız:
Yorumunuz:
Yorumlar, okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.

FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ

Tel: 0555 819 86 99