Kocaeli Valiliği ve Genç Kocaelililer Derneğinin katkılarıyla ortaklaşa düzenlenen Anneler günü programı yoğun katılım ile gerçekleşti.
Programa Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, Genç Kocaelililer Derneği Başkanı Av. Furkan Yeşildal ve yönetim kurulu üyeleri Halit Soyer, Alperen Erdal, Ayşe Gülçebi ve Dilayla Kılıç Katılım sağladı.
Şehit annelerinin ve yakınlarının katıldığı programda Vali İlhami Aktaş şehit ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında olduklarını ve kapılarının kendilerine daima açık olduğu ifade ettiler.
Genç Kocaelililer Derneği Başkanı Av. Furkan Yeşildal ise Kocaelinin evlatları olarak şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını ve bir evlatlarının da kendilerini olduğunu ifade ettiler.
Program Şehit Annelerine çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Yorum Yaz
Yorumlar
Diğer Haberler
FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ
Tel: 0555 819 86 99