Ekipler Gece Boyunca Sahadaydı - Flaş Kocaeli Gazetesi
Flaş Kocaeli

Ekipler Gece Boyunca Sahadaydı

Başiskele’de etkisini sürdüren yoğun yağışa karşı Başiskele Belediyesi tüm birimleriyle seferber oldu.

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve olası olumsuzlukların önüne geçilmesi için sahaya inen ekipler, gece geç saatlere kadar çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

 

Başiskele’de önceki gün öğle saatlerinde başlayan ve gece yarısında etkisini artıran şiddetli yağışa karşı Başiskele Belediyesi hızlı bir şekilde harekete geçti. Yağışın ilçede olumsuzluklara yol açmaması için ilgili tüm birimler teyakkuza geçirilirken belediye ekipleri, ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 

GECE GEÇ SAATLERE KADAR KESİNTİSİZ MESAİ

 

Yağışın etkisini sürdürdüğü saatlerde sahadaki çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, gece geç saatlere kadar görev başında kaldı. Olası risklere karşı tedbir alan ekipler, yağışın oluşturabileceği olumsuzluklara müdahale etmek ve vatandaşların günlük yaşamının aksamamasını sağlamak için koordineli bir çalışma yürüttü.

 

EKİPLER SAHADAKİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

 

Başiskele Belediyesi, ilçede etkili olan yağışın ardından sahadaki çalışmalarına devam ediyor. İlgili birimler, meteorolojik gelişmeleri yakından takip ederek ihtiyaç duyulan noktalarda müdahalelerini sürdürüyor. Belediye ekipleri, vatandaşların güvenliği ve kent yaşamının kesintisiz devam etmesi için görevlerini kesintisiz sürdürecek.

Yorum Yaz

Adınız:
Yorumunuz:
Yorumlar, okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.

FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ

Tel: 0555 819 86 99