Hürriyet hep halkın arasında - Flaş Kocaeli Gazetesi
Flaş Kocaeli
TUĞRA KUYUMCULUK

Hürriyet hep halkın arasında

Ankara’daki meclis çalışmalarından geri kalan zamanı Kocaeli’de geçiren CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, halkın arasında en çok zaman geçiren milletvekili olma unvanını kimseye kaptırmıyor

Seçim çalışmalarında Kocaeli’de ayak basmadık taş bırakmayan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’i meclisten geri kalan vakitlerini Kocaeli sokaklarında geçirmeye devam ediyor. Sık sık sokakta rastlanılabilecek milletvekili portresi çizen Hürriyet, kimi zaman bir taksi durağını ziyaret ediyor, kimi zaman da İzmitli bir lokantada yemeğini yiyip, Tavşantepe’de evlilik yolunda ilk adımlarını atan gençlerin yüzüklerini takabiliyor.
KİMİ ZAMAN SÖZ KESTİ, KİMİ ZAMAN BİR TAKSİ DURAĞI
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, seçim çalışmalarında şiar edindiği ‘Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız’ sözünü seçim çalışmalarının ardından unutmadı ve TBMM Genel Kurul çalışmalarından kalan zamanının büyük bir çoğunluğunu, sık sık içinden çıktığı halkın arasında geçirmeye devam ediyor. Kimi zaman bir esnafın hatırını soran Hürriyet kimi zaman ise avukatlık günlerinde sıklıkla kullandığı taksi durağını ziyaret ederek, küçük sürprizler yapıyor. Son olarak Kocaeli Adliye Taksi esnafını ziyaret eden Hürriyet, eskiden sık sık kullandığı taksicilerle sohbet etti. İzmit’te geçirdiği vakitlerinde halkın arasında olmayı tercih eden Hürriyet, Tavşantepe’de sokakta kıyılan bir nişan törenine de davet edilen Hürriyet bu daveti kırmadı ve Nihal Kaygısız ile Kamil Nazlı'nın nişan töreninde, mutluluk yolunda ilk adımı atan gençlerin nişan yüzüklerini taktı. Hürriyet, halkın arasında geçirdiği zamanların ardından akşam yemeği tercihini de İzmitli esnaflardan yana kullandı. Bekirdere’de faaliyet gösteren Mustafa Yörük’ün sahibi olduğu, işletme müdürlüğünü Yüksel Dal’ın yaptığı Kaptan Balık’ta danışmanlarıyla beraber akşam yemeği yiyen CHP’li Milletvekili Hürriyet, yurttaşlarının arasında olmanın öneminden bahsederek, onların dert ve sıkıntılarını, istek ve önerilerini dinlemenin hassasiyetinin farkında olduğunu dile getirdi.

 

Yorum Yaz

Adınız:
Yorumunuz:
Yorumlar, okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.

FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ

Tel: 0555 819 86 99