Haber
Hüseyin Öziri
Soykaya İnşaat’ın yönetim Kurulu Başkanı Olgun Kaya , “ Aktif olarak 2003 den beri inşaat sektöründeyiz, Aşiyan Konakları projesi 440 daireden oluşuyor. Dairelerimizin satışı neredeyse tamamlandı, sadece 100 adet kaldı. Projemizde 2 adet gölet cafe, cami, kreş, market, sosyal tesis, yüzme havuzu, buhar odası, fitnees salonları bulunmakta.
İNŞAAT SEKTÖRÜNDE BİR İLK
Birde bu projede inşaat sektöründe bir ilk olan battı çıktı var, Dairelerde çöp öğütme sistemi var, görüntülü diafon sistemi var. Bu projemizin son aşamasında çeşitli kampanyalar yaptık, mesela insanlar bugün burada kirada oturmak isteseler 1200 TL öderler, bizde diyoruz ki kira ödemek yerine kendinize 2000 TL ödeyecek şekilde kredi çekin ve kendi evinizde oturun. Bu projeden sonra Düzce’de yeni bir proje düşünüyoruz, belki Kocaeli ile aynı anda başlayabiliriz.
BİRÇOK PROJE GERÇEKLEŞTİRDİK
Daha önce Kocaeli de Hyundai fabrikasını kurduk, Körfez ilçesinde 550 konut yaptık, aynı zamanda İzmit Alikahya’da Kaya Kent olarak 192 konut yaptık. yine aynı şekilde Alikahya’da 600 konutluk bir proje düşüncemiz var, bu projeyi de inşallah 6 ay içinde faaliyete geçireceğiz. Alikahya’da yapacağımız proje için 40 dönüm arazimiz var, arazi kendimize ait, bu 600 konuta 100 konut ve bir alışveriş merkezi ile başlayacağız, burada akıllı ev sistemi kullanacağız.
HER PROJE DİĞERİNDEN DAHA İYİ OLMALI
Bizim firmamızın her projesi bir öncekinden daha iyi olmak zorunda, Alikahya’da yapacağımız konutlarda en kaliteli malzemeler kullanılacak. Soykaya İnşaat, inşaat sektöründeki alışkanlıkları ve anlayışları değiştirmek, çağın mimari ihtiyaçlarına yönelik yapılar ve projeler inşa etmek amacı ile 1997 yılında kuruldu. İleri teknoloji, titiz mimarlık ve mühendislik hizmetleri, kaliteli malzeme ve doğru çözüm ortakları ile uluslararası kalite standartlarında birçok projeye imza attı.
KALİTE VE GÜVENLİK ÇOK ÖNEMLİ
Güven ve kalite gibi ilkelerden asla vazgeçmeden hayata değer katmak için yola çıkan Soykaya İnşaat, gerçekleştirdiği projeler ile yatırım yaptığı bölgelere de artı değer katmıştır. Bugüne kadar Hyundai Assan Otomotiv fabrikası inşaat işleri, Özel Villa projeleri, fabrika inşaatları, özel makine temelleri, alt yapı işleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Düzenleme projeleri, Körfez Belediyesi İlimtepe Konut Yapı Kooperatifi 800 konut inşaatı, teknik alt yapı işleri ve peyzaj işleri, Türkmenistan Demir Yolları Bakanlığı 48 konut ve alışveriş merkezi inşaatını kusursuz biçimde tamamlayarak hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ve sektörde güven sağlayan Soykaya İnşaat, Libya emekli sandığı idari bina, Türkmenistan Demiryolları Bakanlığı 104 konut ve Alışveriş Merkezi inşaatı ve sektördeki güvenilir yerinin kanıtı olan 544 konuttan oluşan Kayakent Evleri projesi, 440 konutluk Aşiyan Konakları projesiyle yoluna hızla devam etmektedir dedi.
ISO 14001 BELGESİ VAR
Ayrıca çevre konusunda çok Hassasız, firmamızın kalite politikasının ayrılmaz bir parçası imalat, yapım ve taahhüt çalışmaları sırasında çevrenin korunmasıdır. Bu faaliyetler sahip olduğu ISO - 14001 sistemi ve gelişmiş teknikler çerçevesinde yürütülmektedir. Çevre yasalarının ve iş etiğinin gereklerini yerine getirmek, havaya, suya ve toprağa olan çevre etkilerimizi izlemek, değerlendirmek, azaltmak, tedarikçilerimizi ve çalışanlarımızı bilinçlendirmek, güncel teknolojileri kullanarak çevreye zarar vermeden atıkların bertarafını veya geri kazanımını sağlamak, tüm çalışanların katılımı ile çevre yönetim sistemi proseslerini sürekli geliştirmek ve faaliyetlerimizi bu ilkeler doğrultusunda gerçekleştirmek firmamızın çevre politikasıdır” dedi.
Yorum Yaz
Yorumlar
Diğer Haberler
FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ
Tel: 0555 819 86 99