Katmerciler'in Kurucusu İsmail Katmerci Hisse Satacak - Flaş Kocaeli Gazetesi
Flaş Kocaeli

Katmerciler'in Kurucusu İsmail Katmerci Hisse Satacak

Araç üstü ekipman ve savunma araçları üreticisi Katmerciler'in, ana hissedarı İsmail Katmerci, şirket sermayesinin yüzde 24'üne denk gelen payı borsada satacak.

Katmerciler'in Kurucusu İsmail Katmerci Hisse Satacak

KAP'a yapılan açıklamada, İsmail Katmerci'nin daha önce 25 Aralık'ta yaptığı hisse satış başvurusuna SPK'nın verdiği cevap nedeniyle böyle bir satış yöntemi kararı alındığı ifade edildi.

BIDSA'DA SATILACAK

Söz konusu hissedar SPK'ya daha önce yaptığı başvuruda altı milyon TL nominal değerli paylardan üç milyon nominal payı kurumsal yatırımcılara toptan satışlar pazarında, üç milyon lira nominal değerli payı da borsada satacağını belirtmişti.

SPK da bunun üzerine farklı açıklamalar olarak algılanabileceğini, bunu toplam rakam olarak açıklaması gerektiğini ifade etmişti.

SPK YASAK GETİRMİŞTİ

SPK aynı zamanda Katmerciler hissesini alanlara 1 yıl boyunca satış yasağı da getirmişti.

İsmail Katmerci'nin şirkette yüzde 46.1 payı bulunuyor. KAYNAK:HABERLER.COM

Yorum Yaz

Adınız:
Yorumunuz:
Yorumlar, okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.

FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ

Tel: 0555 819 86 99