Öğrenciler izleyenleri büyüledi
Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü’nün bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği geleneksel resitali önceki akşam Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. MOBESKO sponsorluğunda, İzmit Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, İl kültür Turizm Müdürlüğü ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin katkılarıyla düzenlenen resitale, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, İzmit Genç İş Adamları Derneği (İZGİAD) Başkanı Yusuf Erenkaya, Bekirderespor Başkanı Sabri Yıldız, dernek başkanları ve veliler katıldı.
KULÜPTEN 82 FARKLI PROJE
Açılış konuşmasını yapan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç, “2011 yılında kurulan kulübümüz, o günden bu yana 82 farklı projeye imza attı. Hizmet sürecimizde destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan kent yöneticilerine, bürokratlara, dernek başkanlarına, tüm ağabeylerimize şükranlarımı sunuyorum. Hayatımız boyunca en büyük kıymeti taşıyan çocuklarımızın spora olan ilgileri, gelişimleri ve geleceğe en iyi koşullarla hazırlanmalarında; ailelerine destek olduğumuzu görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.
MOBESKO SPONSORLUĞUNDA…
Geceye sponsor olan MOBESKO Mobilyacılar Çarşısı adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk, öğrencileri başarılar diledi. Baştürk, “Öncelikle öğrencileri tebrik ediyorum. MOBESKO olarak imkanlarımız doğrultusunda bu tarz oluşumlara destek olmaya çalışıyoruz. Kulüp tarafından geçen yıl MOBESKO’nun çarşısında bir program yapılmıştı. Sizleri yaz ayarlında yeniden MOBESKO’ya davet ediyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından gösterilere geçildi. Yaş grupları 2-13 yaş aralığında olan kulüp öğrencileri, en küçüğünden en büyüğüne kadar sergiledikleri yetenekleri ile büyük beğeni topladı.
Yorum Yaz
Yorumlar
Diğer Haberler
FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ
Tel: 0555 819 86 99