İzmit Belediyesi 5000 Adet Aşure Dağıttı - Flaş Kocaeli Gazetesi
Flaş Kocaeli

İzmit Belediyesi 5000 Adet Aşure Dağıttı

İzmit Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda aşure dağıttı. Muharrem ayı nedeniyle Belsa önünde kurulan stantlarda dağıtılan aşureler büyük ilgi gördü.

Vatandaşlara aşure dağıtan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan” Muharrem ayı bütün inananlara, Müslümanlara hayırlı olsun. İnşallah bu ay vesilesiyle ülkemizdeki birlik, beraberlik, hoşgörü, kardeşlik, dayanışma duyguları çok daha yüksek olur. Buna ülke olarak, İslam alemi olarak, bütün dünya olarak çok ihtiyacımız var. Aşure, bir çok gıdanın bir araya getirilmesiyle oluşan çok anlamlı bir tatlıdır. Tıpkı aşure gibi insanların da sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, birbirlerinin farklılıklarını da zenginlik olarak görmesi gerektiğine ve bu düşüncenin bütün dünyada var olması en büyük dileğimizdir” dedi.

Kısa süre içinde tükenen aşure dağıtımına Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek ile Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş da katıldı.

Yorum Yaz

Adınız:
Yorumunuz:
Yorumlar, okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.

FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ

Tel: 0555 819 86 99