Kandıralı belediye işçisine zam müjdesi - Flaş Kocaeli Gazetesi
Flaş Kocaeli
TUĞRA KUYUMCULUK

Kandıralı belediye işçisine zam müjdesi

Kandıra Belediyesi, Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’nin başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste, belediyede çalışan kadrolu işçilere yüzde 5 zam kararı alındı. Karar çalışanlar arasında büyük mutluluk yaşatı

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’nin başkanlığında gerçekleştirilen ekim ayı meclis toplantısı, iki gündem maddesi üzerine karar alındı. Birinci gündem maddesi olan kadrolu işçilere zam konusunda komisyondan karar çıktı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’nin açtığı meclis oturumunda, Kandıra Belediyesi'nin kadrolu işçilerine toplu iş sözleşmesi yapılıncaya kadar ücret zammı verilmesi hakkındaki rapor görüşülerek oylamaya sunuldu ve %5 zam oranında kabul edildi.

 

PERSONELİMİZİN YÜZÜ GÜLECEK

Yerel yöneticiliğin bir ekip işi olduğunu belirten Başkan Ünal Köken, işçilerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Başkan Köken, “Biz göreve geldiğimizde belediyemizden alacakları olanların tamamını kapattık. Amaçımız kimsenin mağdur olmamasıydı. Bugün başarılı her işimizde, çalışan personelimizin emeği olduğunu biliyoruz. Kurumumuzda çalışan işçilerimizin evlerine rahat gidebilmesi ve yüzlerinin gülmeside birinci gayemizdir” ifadelerini kullandı.

ŞEHİT GÜZEL’İN ADI YAŞATILACAK

Kandıra Belediyesi ekim ayı meclis toplantısında ikinci gündem maddesinde ise Tunceli’de şehit düşen Binbaşı Yavuz Sonat Güzel yer aldı. Şehit Güzel‘in adının bir Kamu binası ya da mahalleye verilmesiyle ilgili Türlü İşler Komisyonunun karar verilmesi görüşüldü. Şehide Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilediğini belirten Başkan Köken, “Kahraman şehidimiz Güzel, hiç bir zaman unutulmayacak” dedi.

Yorum Yaz

Adınız:
Yorumunuz:
Yorumlar, okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.

FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ

Tel: 0555 819 86 99