Başkan Köken'den Lokmanlı Mahallesine Ziyaret - Flaş Kocaeli Gazetesi
Flaş Kocaeli

Başkan Köken'den Lokmanlı Mahallesine Ziyaret

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra'nın mahallerine verdikleri hizmetlerin devamı ve yapılan projelerinin geliştirme süreçlerini  anlatmaya devam ediyor.

 

Başkan Köken ve Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek  Lokmanlı mahallesinde muhtarlara yaptıkları ziyarette mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyerek çözüm yolları için çalışmalar başlattı. Vatandaşlarına verdiği hizmetler doğrultusunda her daim birlik ve beraberlik vurgusu yapan Köken, her mahallemiz bizim için önemli, mahallelerimizde oluşan sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Hemşehrilerimizin rahatlığı her şeyden önemli, bizler yerel yönetimler olarak taşın altına elimizi koyuyoruz ve vatandaşlarımızın refahı için çalışıyoruz dedi.

 

Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek ise  Kandıra Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak bu yatırımların ilçenin gelişmesi ve kalkınmasında büyük katkısı olacak. Bizde kaymakamlık olarak Kandıra için bu projelerde üstümüze düşen ne görev varsa yerine getireceğiz diyerek  böyle güzel bir sohbet ortamının oluşturulmasından dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirdi.

 

KÖKEN: Kandıra Birlik ve Beraberliği ile Örnek Bir İlçe Olacak

Kandıra Belediyesi olarak çalışmalarımızda  her vatandaşımıza , her mahallemize yetişmeyi ve sorunları bir bir çözmeyi kendimize görev bildik. Bu yönde yorulmak nedir bilmeden çalışıp tüm gayretlerimizi vatandaşımızın rahatlığı ve huzuru için onlara sunuyoruz. Kandıra olarak birlik ve beraberliğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz. Bizlere verilen görevi ilçemizdeki tüm kurumlarla birlikte birlik ve beraberlik içinde çalışarak en iyi şekilde yerine getireceğiz diyerek birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

 

 

Yorum Yaz

Adınız:
Yorumunuz:
Yorumlar, okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.

FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ

Tel: 0555 819 86 99