Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş’a Doğu Türkistan’a gösterdiği ilgi ve destek için plaket takdim edildi.
Topkapı Kültür Parkı-Kültür Evleri içinde yer alan Türk Dünyası Zinnet Restaurant’ta Uygur Haber ve Araştırma Merkezi tarafından Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş’a özel kare şeklinde, el işi ve işlemeli bir şapka olan doppa ile düğmesiz ve ayak bileğini örtecek uzunluktaki ton giydirildi. Uygur Haber ve Araştırma Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Hamit Göktürk ve Araştırmacı-Yazar ve Senarist Mehmet Emin Hazret tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Toplantıya katılan İzmitliler
Zinnet Restorandaki toplantıya; Ahıskalılar Vakfı Başkanı Mehmet Oğuz, Uluslararası İşbirliği Platformu Türki Cumhuriyetler Temsilcisi Malik Kerimov, emekli İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökçen, Mehmet Akif Ersoy Fikir ve Sanat Vakfı Başkanı Gazeteci Yazar Mehmet Cemal Çiftçigüzeli ve çok sayıda sivil toplum temsilcisi katılırken İzmit’ten de; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. İsmail Çapçı, Mali Müşavir Ahsen Okyar ve Dr. Oktay Taşolar katıldı.
A2 Dr. İsmail Çapçı, Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Ahsen Okyar, Dr. Oktay Taşolar, Hasan Uzunhasanoğlu
A7 Ahıskalılar Vakfı Başkanı Mehmet Oğuz ve toplantıya yer alanlar
A9 Ahsen Okyar, Hasan Uzunhasanoğlu, emekli İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökçen
A11 Uygur Haber ve Araştırma Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Hamit Göktürk ve Araştırmacı-Yazar ve Senarist Mehmet Emin Hazret birlikte Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş’a teşekkür plaketini takdim ederken
A12 Toplantıya katılanlar
A13 Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Ahsen Okyar, Uygur Haber ve Araştırma Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Hamit Göktürk, Mehmet Akif Ersoy Fikir ve Sanat Vakfı Başkanı Gazeteci Yazar Mehmet Cemal Çiftçigüzeli,
Yorum Yaz
Yorumlar
Diğer Haberler
FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ
Tel: 0555 819 86 99