Gebze Ticaret Odası Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı'nı ziyaret etti. - Flaş Kocaeli Gazetesi
Flaş Kocaeli

Gebze Ticaret Odası Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı'nı ziyaret etti.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, yönetimle aldığı karar doğrultusunda Nisan Meclisini ve Komitelerin katılımıyla yapılacak olan Afyon Çalıştayı kapsamında ilk olarak Afyonkarahisar Valisi Doç Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nı ziyaret etti.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mikdat Aydın, Yönetim Kurulu Üyeleri, Nail Köse, Sezgin Tekeli, Yücel Yılmazel ve Sinan Yücel 'de hazır bulundu.

 
Gebze Ticaret Odasıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Aslantaş nazik ev sahipliği ve GTO'ya gösterdiği ilgiden dolayı Vali Yiğitbaş'ına teşekkür ederek kendilerini Gebze'ye davet etti.
 
Vali Yiğitbaş'da GTO yönetimini Afyonkarahisar'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gebze davetinden dolayı da teşekkür etti

Yorum Yaz

Adınız:
Yorumunuz:
Yorumlar, okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.

FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ

Tel: 0555 819 86 99