Körfez’de bin 97 çift mutluluğa ‘evet’ dedi - Flaş Kocaeli Gazetesi
Flaş Kocaeli

Körfez’de bin 97 çift mutluluğa ‘evet’ dedi

Körfez’de 2017 yılında bin 97 çift, bir ömür boyu mutluluk için ‘evet’ dedi. Evlenen çiftlerden 69’u, yabancı çiftti

Körfez Belediyesi, ilçedeki sosyal tesislerinin sayısını her geçen gün arttırırken, bir ömür mutluluk için ‘evet’ diyen çiftlere de en iyi şekilde ev sahipliği yapıyor. Körfez’de 2016 yılında bin 200 nikah kıyılırken, 2017 yılında bu rakam bin 97 olarak gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi Nikah ve Evlendirme Memurluğu tarafından nikah işlemleri gerçekleştirilen çiftler, evliler kervanına katıldı.

 

YALNIZ BIRAKMIYOR

Körfez Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvurarak gerekli belgelerini teslim eden ve yasal tahkikatların tamamlanarak evlenmelerinde herhangi bir mani bulunmayan çiftlerin nikahları; belediyeye ait modern nikah salonlarında kıyılıyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da, çoğu zaman Körfezli çiftleri bu mutlu günlerinde de yalnız bırakmıyor.

 

45 YABANCI GELİN

Körfez Belediyesi Evlendirme Memurluğunun verilerine göre; bu yıl kıyılan nikah sayısı bin 97 olurken, bu nikahlardan 69’u yabancı uyruklu vatandaşlardan oluştu. Bu evliliklerden 45’inde gelin yabancı, 6’sında ise damat yabancıydı. 18 evlilikte ise hem gelin, hem de damat yabancıydı.

Yorum Yaz

Adınız:
Yorumunuz:
Yorumlar, okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.

FLAŞ KOCAELİ GAZETESİ

Tel: 0555 819 86 99